Jdi na obsah Jdi na menu

Co to vlastně je??

4. 6. 2011

 POLYVORE, je uplně suprová stránka.

Pokud máš ráda navrhování oblečení, různých třeba letních topů apod., tak POLYVORE je pro tebe uplně suprová stránka.

 

O co vlastně jde??

Bohužel, tato stránka je především anglicky. Pokud umíš dobře angličtinu, tak ti to problém dělat nebude. Ale i přes to doporučuji si stáhnout GOOGLE CHROME na stránce: http://www.google.com/chrome/index.html?hl=cs&brand=CHMA&utm_campaign=cs&utm_source=cs-ha-emea-cs-bk&utm_medium=ha Je to zcela zadarmo a dokonce ti přeložíí co češtiny jakoukoli stránku.  =D . Na této stráne, myslím tím POLYVORE.COM se nejprve zaregistruj v pravo nahoře aby si své výtvory mohla sdílet s ostatními a také si je uložit do počítače. Pro inspiraci jsem pár svých výtvorů vložila do fotoalba do složky POLYVORE.COM A pak už na vše přijdete. pokud si nebudete vědět rady tak mi napište buď do komentářů a nebo na můj nová e-mail: Eestranky@email.cz 

Ten se zaměřuje pouze na tyto webové stránky =D.

Tak co?? Stačí vám to jako vysvětlení co je to POLYVORE?? Doufám že jo, už takhle mi to dalo práci vymyslet tenhle text.

Pac a Pusu DomiNka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

EarnestNof - OLanerak

14. 3. 2024 17:55


It's remarkable to go to see this site and reading the views of all colleagues regarding this piece of writing, while I am also keen of getting experience.


https://www.google.vg/url?q=https://hottelecom.biz/id/

AlonzoFania - Stevesnowela

17. 8. 2023 20:29

AlonzoFania
11mrc.com
https://lychma.ru/
zhemchuzhina-grand-hotel-sochi.ru

Lolevenblind - Rtsevenblind

17. 8. 2023 7:54

Откройте для себя мир знаний о кредитовании через увлекательные подкасты! Наши записи предоставляют ценные советы и авторитетный взгляд на процесс получения кредита. Вы узнаете о требованиях, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости - эксперты по кредитованию, которые делятся своим опытом и советами по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему https://subscribe.ru/group/biznes-nashe-vse/18138111/ и готовьтесь к успешному одобрению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!